PRI-DE-resultaten maand mei

dooradmin

PRI-DE-resultaten maand mei

Met de drukke maand juni in het vooruitzicht  nog een kort overzicht van de prestaties in mei.

Behalve de hieronder genoteerde uitslagen ook nog felicitaties voor Kris Seminck, Dirk Verhaeghe (1000 km) en Philippe Vandeputte, Gerd Vermeir en Ive Rombout (500 km) die onze traditionele PRI-DE-delegatie waren als begeleiders van de 1000 km voor Kom op tegen Kanker.

 

 

 

 

10 van Wichelen – 10 km (225 deelnemers)

Jan Van De Wielle: 16de plaats – 38’38

Pieter Vermeiren: 27ste plaats – 39’51

Wannes Vermeiren: 67ste plaats – 44’43

Joris Duquet: 73ste plaats – 45’19

De uitslag vind je hier.

Bokkenloop Sinaai – 10 miles (84 deelnemers)

Gerd Vermeir: 7de plaats – 1u04’34”

De uitslag vind je hier.

Halve triatlon Leuven (217 deelnemers) (1.9/90/21)

Philippe Vandeputte: 131ste paats – Z: 34’23 – F: 2u30’50 – L: 1u45’08

De uitslag vind je hier. Een uitgebreid verslag kon je al lezen in onze vorige post.

Bareldonkjogging -10 km (33 deelnemers)

Joris Duquet: 4de plaats – 40’24

Tom De Wilde: 14de plaats – 50’42

 

Ros Beiaardtriatlon – Dendermonde (500/22/5) (122 deelnemers)

Tom Duquet: 42ste plaats – 1u11’05

De uitslag vind je hier.

Tom schreef een kort verslag van zijn mooie wedstrijd:

“Hoewel dicht in de buurt, was het mijn eerste deelname aan deze wedstrijd. Het drukkend warme weer zorgde wel voor wat ongerustheid, maar ik had er wel zin in. Het was ook maar een 1/8 dus qua duur viel dat nog wel mee. Het meeste schrik had ik voor het zwemmen. Normaal gezien doe ik dat wel graag, maar wegens gekneusde ribben had ik de laatste tijd niet veel meer gezwommen wegens te veel hinder. Maar dat bleek al gauw geen reden tot paniek. In tegenstelling tot de meeste deelnemers vond ik het niet echt de moeite om met wetsuit te zwemmen. Dat zorgt alleen maar voor een beklemmend gevoel, en de tijd die ik er eventueel mee zou winnen, verlies ik toch met het uitdoen. Halfweg het pak kwam ik uit het water zonder enige last. Alles onder controle dus tot dan. Fietsen verliep naar behoren, hoewel je toch wel voelde dat er zeer weinig zuurstof in de lucht zat. Ook weinig cohesie in onze groep van 8, hoewel het bijna allemaal ploegmaten van 3MD waren. Leuk parcours trouwens door het centrum van Dendermonde, maar niet zonder gevaar door de kasseien en borduren. Met een goed gevoel beginnen lopen, hoewel de warmte toch wat op mijn maag werkte. Maar iedereen zag af, dus geen excuses. Tijdens het lopen nog wat plaatsen kunnen goedmaken en uiteindelijk als 42ste van ongeveer 120 deelnemers over de meet gekomen. Zeker tevreden dus! Bedankt trouwens aan Dirk en Jeroen voor de support!”

Over de auteur

admin administrator