Pri-De in juli

dooradmin

Pri-De in juli

Een iets rustiger juli … misschien ter voorbereiding van de ‘wereldkampioenschappen’ triatlon en duatlon in respectievelijk Berlare en Zele?

Op 9 juli nam Joris deel aan de Triatlon van Vlaanderen in Oudenaarde, de uitslag.

Diezelfde Joris zwom samen met Gerd Vermeir op 14 juli in Lokeren tijdens de eerste editie van de initiatiewedstrijd.

’s Anderendaags presteerde youngster Brecht puik in de Plastriatlon van Aarschot. Een link naar de uitslag vind je hier.

Wim Van De Wielle begon op 22 juli punten te verzamelen in Kobbegem, waar hij samen met broer Jan aan de start stond van de lokale Kermisjogging.  Noblesse oblige: Wim won de 10km.

Tom Duquet weet intussen ook wat winnen is, hierbij zijn eigen verwoording van de nieuwe Hazentriatlon in Lokeren.

Lokerse Hazentriatlon:
Ik was eerst niet van plan om een verslag te schrijven, maar op algemene aanvraag van het bestuur toch een kleine impressie van mijn allereerste (en waarschijnlijk ook laatste) overwinning ooit in een triatlon. Voordat jullie mij als een topper gaan beschouwen toch deze bemerking. Het ging hier wel degelijk om een zeer recreatieve wedstrijd met voornamelijk beginnende atleten die eens kennis wouden maken met de triatlonsport. In samenwerking met de mannen van en danseuse organiseerden wij met de sportdienst een reeks start to triatlon. De mensen van LTC zijn mee op de kar gesprongen en zij namen het initiatief om de Hazentriatlon te organiseren, samen met de mensen van en danseuse.
Voor mij een ideale training en als sportpromotor ook wel een morele verplichting om mee te doen. De zwemstart was ideaal. Plaats genoeg met maar 45 man aan de start. Direct de goede flow te pakken en van begin tot eind aan de leiding kunnen zwemmen. Ik kwam met een mooie voorsprong uit het water en kon dan ook afgezonderd aan de leiding beginnen fietsen. 20 km MTB en nog nooit zo nerveus op mijn fiets gezeten. De eerste fietser zijn is dan ook iets totaal nieuw voor mij, maar wel eens plezant. Aan het lopen kunnen beginnen met een mooie voorsprong,maar wel gezien dat er een hele goede loper achter mij kwam. Gelukkig stevig tempo blijven houden maar mij uiteindelijk toch nog moeten 
reppen om als eerste over de meet te komen. Jammer genoeg is hier geen officiële uitslag van, dus jullie moeten me maar geloven op mijn woord. Het was in ieder geval zalig!

Christoph liep op 27/7 naar het podium (2e) op de jogging in Welle, en startte dan ook maar even de dag erna in de wielerwedstrijd van Woubrechtegem.

Diezelfde dag stond er een vrij grote delegatie aan de start van de Cava jogging op de Heikant in Zele. Met Dirk, Jan, Wim, Kristof R., Tom D.W., Tom D., Joris en Pieter kon men ons niet missen.

Pieter

Over de auteur

admin administrator